Blue Ice Explorer

Velkommen til Sydgrønland

Blue Ice er din lokale rejsearrangør til Sydgrønland à la carte!
Vores speciale er skræddersyede pakketure. Til individuelle så vel som til grupper, fra én til flere dage. Vores base og udgangspunkt er lufthavnsbyen Narsarsuaq, men vi dækker det meste af Sydgrønland. Vi råder over 9 passagerbåde til ture og transfers. Vi driver vandrehjemmet i Narsarsuaq samt Igaliku Bygdehotel i Igaliku. Sammen med mange års erfaring og kendskab til området, giver det os ideelle betingelser, for at kunne opfylde netop dine ønsker og give dig et unikt ophold her i Grønland.

We offer:
Vi tilbyder: Pakketure – Dagsture – Transport – Overnatning – Udlejning af udstyr

Nilak ship
Blue Ice Explorer

Oplev Sydgrønland med Blue Ice

Blue Ice Pakketure

Pakketure

natureice_4daysactive

Vores pakketure består af et arrangement i Grønland med bådtransfers og overnatning. På vores pakketure rejser du rundt på egen hånd, og kan derfor opleve lige præcis det du helst vil, og i det tempo der passer dig bedst! Alle vores pakketure er uden guide, og du er ikke en del af en større gruppe. Tag et kig på pakketurene herunder.

natureice_4daysactive
natureice_5days_active
Dagsture med Blue Ice

Dagsture

natureice_5days_active

Vores dagsture kan alle købes direkte på Blue Ice Café i Narsarsuaq om sommeren. Her har vi opslag oppe med fastlagte ture en uge frem. Læs mere om de forskellige dagsture herunder.

Sejlads med Blue Ice

Bådtransfer

boat

Sydgrønland er som skabt til at opleve fra en båd! Afstandene mellem byer og bygder er forholdsvis korte, så du kommer hurtigt rundt, og sejlturene er meget mere end en transportform. Sejlads mellem drivende isfjelde og langs grønne fjeldskråninger er en ubeskrivelig naturoplevelse i sig selv.

boat
unesco_sites_5days
Overnatning i Sydgrønland

Overnatning

unesco_sites_5days

I Sydgrønland er der flere overnatningsmuligheder lige fra hotel og guesthouse til forskellige former for vandrehjem. Derudover kan du som noget helt specielt for Sydgrønland overnatte hos private fåreholderfamilier, hvilket giver dig en hel unik mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen, og få nogle oplevelser du ellers ikke vil få på et standardhotel.

Havkajak, vandring, lystfiskeri og jagt

Aktiviteter

kayak

Narsarsuaq er perfekt som udgangspunkt for en lystfiskerferie. Alt du behøver, er en flybillet og dit fiskegrej! At sejle kajak i Grønland er noget helt fantastisk og Sydgrønland er efter vores mening det absolut bedste område af Grønland at tage på vandreferie i.

kayak
da_DKDA