Igaliku Hotel & Lodges

By Blue Ice Explorer

Igaliku Hotel & Lodges tilbyder hyggelig og komfortabel overnatning krydret med lækre, grønlandske måltider serveret på vores café.

Vandremulighederne er nogle af de bedste i området, med bl.a to smukke og meget varierede heldagsture. Derudover er der muligheder for enhver smag: du kan tage på fisketur til Sø 90, du kan udforske de gamle nordboruiner, der fortæller om stor aktivitet i Igaliku for 1000 år siden, eller du kan slappe af og nyde udsigten med en bog på terrassen uden for din hytte.

Læs mere om vores forskellige typer ophold i Igaliku her.
Hotel & Restaurant

Vores bygdehotel i Igaliku er placeret lige midt i bygden. Hotellet har 8 værelser i alt. Alle værelserne er små, men med gode komfortable senge og et moderne interiør. Alt blev renoveret i 2021.

Hotellet har delte toilet og badefaciliteter. Du finder separate baderum og toiletter på gangen.

Ophold inkluderer sengetøj, håndklæder og morgenmad.

RESTAURANT 
På Igaliku bygdehotel finder du bygdens eneste restaurant. Vores spiseområde blev renoveret i 2021 og byder dig velkommen med et moderne interiør og en perfekt udsigt til fjorden og de omkringliggende fjelde. Det er her vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Hvis du skal på vandretur i løbet af dagen kan du også bestille en madpakke. Middagen består af 2 retter med lokale grønlandske produkter. Hertil kan du købe sodavand, juice, øl og vin. I restauranten sælger vi også kaffe, te, hjemmelavet kage, chokolade, snacks, postkort, vandrekort samt en del souvenirs.

Guest House

I 2021 åbnede vi vores guest house i Igaliku. Huset er en stor bjælkehytte med en moderne indretning. Indenfor er der en stor entré der forbindes med en fællesstue. Huset har i alt 4 værelser til dobbelt/enkelt brug. Værelserne er små og enkelt indrettet, men med gode komfortable senge. I det lille tekøkken er der en elkedel samt gratis te og kaffe. Der er ingen køkkenfaciliteter i guest house, så man kan ikke lave mad på stedet.

På vores guest house deler du bade og toiletfaciliteterne med de andre gæster. Der er et fælles badeværelse ved siden af stuen. 

Ophold inkluderer sengetøj, håndklæder, morgenmad samt selvbrygget kaffe og te.

Hytter

Hvis du leder efter et mere privat type ophold, kan vi varmt anbefale, at du booker en af vores hytter. Det er muligvis et af de bedste dobbeltværelser i Sydgrønland! Alle hytter befinder sig højt over hotellet med en imponerende udsigt til fjorden og den storslåede natur lige uden for hoveddøren. Fra terrassen kan du nyde den utrolige grønlandske stilhed og måske får du besøg af et par græssende lam eller nysgerrige høns. Indenfor bydes du velkommen af et moderne interiør med komfortable senge, et lille bord samt to lounge stole. Alle hytter er opvarmede, har elektricitet og eget private badeværelse med koldt/varmt vand, WC og bruser. Du finder også en elkedel og gratis kaffe og te.

Bemærk venligst, at hytterne ikke har faciliteter til madlavning.

Vi har 6 hytter med 2 senge i hver hytte. Det er også muligt at tilføje en ekstra opredning.

Ophold inkluderer sengetøj, håndklæder, morgenmad samt selvbrygget kaffe og te.

Villaen

Siden 2019 har Blue Ice Explorer udlejet denne skønne villa i Igaliku. Det er den perfekte løsning for en mindre gruppe eller familie, der ønsker at bo i Igaliku under hjemlige forhold. Villaen er et nyere bygget træhus med en solterrasse, der omkranser hele huset. Placeret på et dejligt privat og roligt område med den fineste udsigt til fjorden og fjeldene.

Interiøret er meget moderne og har alt hvad du skal bruge for at slappe af og nyde dit ophold. Villaen består af to soveværelser med dobbeltseng, et køkken i åben forbindelse med en stor stue samt et stort badeværelse. over soveværelserne er der en hems med 2 madrasser. Et perfekt sted for de yngste gæster at overnatte. Ved siden af villaen har vi et mindre anneks med et dobbeltværelse. Det er muligt at tilføje dette til dit ophold, hvis I er en større gruppe.

Ophold i villaen inkluderer sengetøj, håndklæder, køkken med alle køkkenredskaber, køleskab mm. samt fuld slutrengøring efter checkout. I villaen er der ikke inkluderet morgenmad. Du har dog muligheden for at lave mad selv eller booke måltider på hotellets restaurant nogle hundrede meter fra villaen.

Priser 2024
Rabat for børn under 12 år
Minimum 2 nætter (1 nat, tillæg på 15%)
Igaliku Bygdehotel er åbent fra juni til midten af september.

Hotel - Galleri

Guest House - Galleri

Hytter - Galleri

Villaen - Galleri

Transport

Transport til Igaliku foregår ofte via landsætningsstedet Itilleq, som ligger ca 4 km fra bygden. Du kan vandre de 4 km af Kongevejen (som grusvejen hedder) og få din bagage transporteret. Du kan også vælge at blive kørt med bil.

Transport af bagage koster: DKK 90 pr person (one-way).
Persontransport koster: DKK 400 pr tur (one-way) (1-4 personer).

itilleq-Igaliku
da_DKDA

Igaliku Hotel & Lodges

Send en booking forespørgsel