Blue Ice Explorer

Trekking 13 dage, Upgrade

En rigtig vandretur rundt i det Sydgrønlandske landskab! Du oplever livet på to forskellige fåreholdersteder, i to bygder og i byen Narsaq. Fra alle disse steder er vandremulighederne nogle af de bedste, du kan finde i Grønland, og isen er nærværende hele tiden. – Enten i form af mægtige gletschere, som flydende isbjerge på fjordene eller som selveste indlandsisen, der ligger som en enorm iskappe i horisonten! Pakketuren består udelukkende af overnatning og bådtransfers, men fra Narsaq og Narsarsuaq kan du tilkøbe ekstra ture som f.eks sejlture blandt isbjerge eller en dagstur til byen Qaqortoq (Julianehåb).

Overnatning
Overnatning er på fåreholdsteder og vandrehjem i 2 – og 4 sengs værelser. Du må medbringe egen sovepose. Turen inkluderer 3 nætter på Igaliku Bygdehotel med opredning, håndklæder og morgenmad.

Måltider
Der er ikke inkluderet måltider på vandrehjemmene. I Igaliku er der inkluderet morgenmad på bygdehotellet.
Der er køkkenfaciliteter på alle vandrehjem (undtaget Igaliku). Der er en lille fødevarebutik i Narsarsuaq, Qassiarsuk og Igaliku og supermarkeder i Narsaq. Aftensmad på fåreholdstedet Sillisit bør bestilles i forvejen (ved ankomst til Narsarsuaq). I Narsaq er der restaurant på hotellet. I Igaliku kan du bestille aftensmad på Igaliku Bygdehotel og i Narsarsuaq er der restaurant og cafeteria på hotellet.

Sværhedsgrad
Vandringen mellem overnatningssteder er i let terræn eller på traktorveje. Den længste er 15-23 km (afhængig af rute). Bemærk! Du må bære din egen bagage.

da_DKDA

Pakketure

Send en booking forespørgsel