Blue Ice Explorer

Om Blue Ice

Blue Ice Explorer er et lokalt forankret turistselskab i Narsarsuaq, der blev grundlagt i 1996 af Jacky Simoud. Jacky er oprindelig franskmand, men kom til Grønland med sine venner på en sejlbåd i 1976. I 1996 flyttede han fra Diskobugten til Sydgrønland, hvor han begyndte at sejle turister rundt med sin charmerende træbåd Puttut. I 2002 indledtes et tæt samarbejde mellem Jacky og Topasi Danmark, og Blue Ice Explorer er siden vokset fra et énmandsfirma til en virksomhed med adskillige ansatte i sommersæsonen. Blue Ice er fra 2017 ejet 100 % af Topas Group

Jacky Simoud gik på pension 1.1.2020 og overlod roret til et nyt og kompetent team fra Topas Group. Heriblandt Claus Pedersen, der har været en fast del af Blue Ice Explorer siden 2003.

Vores ønske er

…at udbrede kendskabet til den smukke natur og spændende historie i Sydgrønland. Og at give alle vores gæster en god oplevelse, så de vil være med til at viderebringe dette billede af Grønland.

Nilak ship

Blue Ice service

Vores speciale er skræddersyede pakketure, til individuelle så vel som til grupper, fra én til flere dage. Vores base og udgangspunkt er lufthavnsbyen Narsarsuaq, men vi dækker det meste af Sydgrønland. Vi råder over 9 passagerbåde til ture og bådtransfer. Vi driver vandrehjemmet i Narsarsuaq samt Igaliku Country Hotel i Igaliku. Sammen med mange års erfaring og kendskab til området, giver det os ideelle betingelser, for at kunne opfylde netop dine ønsker og give dig et unikt ophold her i Grønland.

Blue Ice Café

Blue Ice Café er ikke bare en café!

Den er også vores kontor og turistinformation i Narsarsuaq, hvorfra vi sælger udflugter og bådbilletter, og det er her vi gennemgår din rejseplan med dig, hvis du allerede har købt én af vores pakketure. Du kan slappe af og møde andre rejsende, både indendørs og på terrassen i solen udendørs.

Vi serverer
Kaffe, croissanter og lette måltider
Øl, sodavand og is

Vi tilbyder
Wi-Fi
Bibliotek med bøger om Grønland
Billetter til Narsarsuaq Museum (ligger i samme bygning som caféen)
Postkort, vandrekort og bøger
Postkort, vandrekort og bøger

Udlejning fra Blue Ice Café
Du kan leje udstyr til et væld af aktiviteter; som vandring, cykling, kajaksejlads og lystfiskeri.

Cover image
da_DKDA