Blue Ice Explorer

Betingelser

Nedenstående betingelser er aftalegrundlaget mellem dig som kunde og Blue Ice Explorer (BIE) som turoperatør.

1. Generelle oplysninger

Virksomhedens navn og data:

Blue Ice Explorer
P.O. Box 58
3923 Narsarsuaq
Grønland
Mobil +299 497371
www.blueice.gl

info@blueice.gl
CVR / GER no: 12001363

 2. Betalingsbetingelser og aflysninger foretaget af kunden

Betingelserne for henholdsvis pakketure (overnatning + transport), bådcharter, overnatning, dagsture og bådbilletter adskiller sig fra hinanden og behandles derfor særskilt:

2.1 Pakketure (en pakketur består af mindst 2 elementer f.eks bådtransfer og overnatning)

En pakketur skal betales minimum 60 dage før ankomst.

Regler ved afbestilling foretaget af kunden:
Ved afbestilling mellem 59 og 31 dage før ankomst refunderes 50 % af beløbet.
Ved afbestilling mellem 30 og 0 dage før ankomst refunderes 0 % af beløbet.

Ændringsgebyr
Hvis du ønsker at foretage ændringer i din pakketur efter at have modtaget den endelig rejsebekræftelse, vil der blive pålagt et gebyr på 250 DKK på din nye rejsebekræftelse.

”No Show” gæster vil blive opkrævet den fulde pris. Der foretages ikke refusion, hvis gæsten ikke kommer frem som følge af fly/helikopter annulleringer/forsinkelser.

Kreditkortgebyrer refunderes ikke i tilfælde af afbestillinger.

Vi anbefaler at du køber en rejseforsikring inkl. sygdomsafbestillingsforsikring ved en rejse til Grønland. Skulle du blive forsinket (f.eks ved forsinket fly eller forsinket krydstogtskib) før starten på en pakketur, vil vi altid prøve at få turen gennemført så tæt på den oprindelige, som muligt. Vi vil som udgangspunkt ikke kunne refundere tabte overnatninger, ture mm.

2.2 Bådcharter

Blue Ice sejler med de hurtige og komfortable Targa både (6 eller 12 passagerer), der er godkendt af Søfartsstyrelsen til at sejle med passagerer i grønlandske farvande året rundt.

Ved charter betales en fast timepris afhængig af bådens størrelse samt pris for eventuel ventetid (første time er gratis).

Både kan bookes hele året rundt.

En bådcharter skal betales senest 60 dage før ankomst.

Regler ved afbestilling foretaget af kunden::
Ved afbestilling op til 8 dage før ankomst refunderes beløbet på turen minus et gebyr på DKK 150.
Ved afbestilling mellem 2 og 7 dage før ankomst refunderes 75 % af beløbet.
Ved afbestilling mellem 24 og 48 timer før ankomst refunderes 50 % af beløbet.
Ved afbestilling efter 24 timer før ankomst er der ingen refusion.

”No Show” gæster vil blive opkrævet den fulde pris. Der foretages ikke refusion, hvis gæsten ikke kommer frem som følge af fly/helikopter annulleringer/forsinkelser.

Kreditkortgebyrer refunderes ikke i tilfælde af afbestillinger.

Annullering foretaget af BIE pga. vejrlig, tekniske problemer og lignende:
Fuld refusion, undtaget kreditkortgebyrer

Overnatning

BIE tilbyder overnatning på vores eget Hotel & Lodges samt hos andre hoteller, fåreholdersteder, guest houses osv. i Sydgrønland.

Betaling
Overnatning skal betales senest 60 dage før kundens ankomst i Grønland.

Regler ved afbestilling foretaget af kunden
Ved afbestilling mellem 0 og 30 dage før ankomst refunderes 0 % af beløbet.

”No Show” gæster vil blive opkrævet den fulde pris. Der foretages ikke refusion, hvis gæsten ikke kommer frem som følge af fly/helikopter annulleringer/forsinkelser.

Kreditkortgebyrer refunderes ikke i tilfælde af afbestillinger.

Bådbilletter og dagsture

BIE tilbyder bådbilletter mellem byerne i Sydgrønland samt dagsture t/r med båd til forskellige seværdigheder f.eks. Uunartoq, Tvillingebræen, Qooroq isfjord…

Betaling
Billetter skal betales senest 60 dage før ankomst.

Regler ved afbestilling foretaget af kunden:
Ved afbestilling op til 48 timer før afgang refunderes billetten minus gebyr DKK 50.
Ved afbestilling efter 48 timer før afgang er der ingen refusion.

Kreditkortgebyrer refunderes ikke i tilfælde af afbestillinger. Disse regler gælder også mht ændring af billetter.

I tilfælde af forsinkelse som følge af forsinket fly, vil din billet kunne bruges på en ny afgang, som vi sæt- ter op. Ønsker du ikke at benytte denne afgang, er der ingen refusion.

3. Betalingsmåde

Betaling kan enten foregå via bankoverførsel eller med online betaling med kreditkort via et betalings- link. Ved bankoverførsel bedes du angive navn og ankomstdato som reference.

Når indbetalingen er registreret modtager du en mail med bekræftelse. Billetter og rejsedokumenter til pakketuren vil du modtage personligt på informationsmødet ved ankomst. Vedrørende bådbilletter modtager du billetten på mail, når betalingen er registreret, og du bedes printe den og medbringe den på rejsen.

3.1 Bankoverførsel

For danske og grønlandske kunder:

GrønlandsBANKEN Registrerings nr: 6471
Konto nr: 2013832

For udenlandske kunder:
GrønlandsBANKEN Imanek 33
3900 NUUK GREENLAND
Swift code/BIC: GRENGLGX
IBAN: GL5864710002013832

Bemærk at en bankoverførsel skal være gebyrfri for Blue Ice Explorer.

3.2 Online betaling via et betalingslink

Blue Ice sender en ordrebekræftelse med et betalingslink til din e-mail. Ved at klikke på linket åbner et betalingsvindue, hvor du først skal godkende betingelserne, og derefter kan vælge betalingskort. Vi modtager: Dankort, Visa, Mastercard og JCB. Betalingen foregår med en sikker betalingsløsning gennem Epay/Bambora. Ved køb på kreditkort opkræver banken et gebyr, som vi lægger oven i prisen i henhold til gældende regler. Du kan se de pågældende gebyrer i betalingsvinduet, når du vælger korttype. Kre- ditkortgebyrer refunderes ikke i tilfælde af afbestillinger.

4. Aflysninger foretaget af Blue Ice

4.1 Pakketure

I tilfælde af, at der er dele af en pakketur (f.eks en udflugt), der ikke kan gennemføres pga vejret, vil Blue Ice altid forsøge at få delen gennemført på et senere tidspunkt af turen. Er dette ikke muligt, vil kunden få refunderet værdien af den pågældende tur (andel).

4.2 Bådtransfers (billetter)

I tilfælde af tekniske problemer vil Blue Ice altid forsøge at skaffe en anden båd/befordring. Der vil kun- ne forekomme mindre forsinkelser, men vi vil bestræbe os på, at de bliver så små som muligt.

I tilfælde af udsigt til dårligt vejr, vil Blue Ice i enkelte tilfælde kunne fremskynde en afgang, for at kunne gennemføre rejsen. Ønsker kunden ikke at tage imod dette tilbud, men vil selv finde et alternativ til rej- sen, kan Blue Ice refundere billetten (det fulde beløb).

I alle tilfælde er Blue Ice ikke erstatningspligtig for eventuelle tabte videre forbindelser og overnatninger.

4.3 Dagsture og bådcharter

Hvis Blue Ice aflyser en tur pga vejrforhold, og kunden ikke kan deltage på et senere tidspunkt, vil Blue Ice refundere hele beløbet. Eventuelt kreditkortgebyr refunderes ikke i tilfælde af aflysning. Er turen købt gennem et rejsebureau, må kunden henvende sig til dette ved hjemkomst.

5. Forsikringsforhold

Vi anbefaler altid at du tegner en rejseforsikring, hvis du ikke allerede har en, der vil dække dig i tilfælde af flyaflysninger, sygdom og tilskadekomst. Overvej også om forsikringen skal dække: afbestilling, rejsegods og hjemtransport.

Blue Ice’s både er alle godkendt af den danske søfartsstyrelse til at sejle med passagerer i grønlandske farvande. Ved sejlads med Blue Ice’ både er du dækket af vores ansvarsforsikring som påkrævet.

6. Tidsændringer

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i de afgangstider, der er skrevet på din billet. Vi anbefaler altid, at du kontakter BIE personale eller nogle af vores samarbejdspartnere 24 timer før din næste bådtransfer for at få verificeret din korrekte afgangstid.

7. Betingelser ved kajakleje

Ved leje af kajakker hos Blue Ice skriver kunden under på, at han/hun påtager sig det fulde ansvar i for- bindelse med kajaksejlads.

8. Forbehold

Blue Ice forbeholder sig ret til at ændre på tidspunkter, priser mm. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl.

9. Reklamationer

Har du en reklamation, bedes du fremsætte den under turen eller umiddelbart efter til Blue Ice’s personale før afrejse, hvor vi vil forsøge at rette op på det pågældende forhold. Skriftlige klager bedes sendt senest 3 uger efter hjemkomst. Ved alle søgsmål mod Blue Ice anvendes Grønlands retsvæsen.

da_DKDA