Narsarsuaq vandrehjem

By Blue Ice Explorer

Vandrehjemmet ligger på en blomstrende stenslette med udsigt over fjorden. Det ligger i retning mod Hospitalsdalen og Blomsterdalen ca. 600 m fra lufthavnen. Vandrehjemmet er et godt sted at komme forbi, hvis du har spørgsmål til ruter i området eller måske leder efter en vandremakker. Om Sommeren er der altid en hyggelig stemning mellem vandrere og andre rejsende, der udveksler erfaringer og planlægger ture.

Vi kører bagage gratis ved ankomst og afrejse.

Priser i 2022

50 % rabat for børn (2-11 år)
Breakfast DKK 95 / person
Camping i telt DKK 175 / nat (inkluderer frit brug af indendørs faciliteterne)

Galleri

Vandretips!
Vidste du… at du gratis kan få opbevaret bagage på vandrehjemmet i Narsarsuaq?
Du kan altså lade skiftetøj og diverse andre ting, som du ikke ønsker at slæbe på, på din vandre- eller kajaktur liggende, til du kommer tilbage.

Base for feltarbejde

Vandrehjemmet har igennem mange år været flittigt benyttet af studerende, forskere, ekspeditionsfolk mm. Stedet er ideelt som base, da der er god plads både ude og inde, til at opbevare ting, arbejde, pakke og planlægge. Vi tilbyder desuden opbevaring af udstyr, hvis man har et projekt kørende over flere år. Sammen med godt lokalkendskab og vores adgang til forskellige typer både og anden transport, er Blue Ice din ideelle samarbejdspartner i Narsarsuaqområdet, der kan hjælpe med al form for logistik.

Åbningstider

Vandrehjemmet er åbent fra juni til september. I juli og august er det en god idé at bestille plads på forhånd.

da_DKDA

Narsarsuaq vandrehjem

Send en booking forespørgsel