Narsarsuaq vandrehjem

By Blue Ice Explorer

Vandrehjemmet ligger på en blomstrende stenslette med udsigt over fjorden. Det ligger i retning mod Hospitalsdalen og Blomsterdalen ca. 600 m fra lufthavnen. Vandrehjemmet er et godt sted at komme forbi, hvis du har spørgsmål til ruter i området eller måske leder efter en vandremakker. Om Sommeren er der altid en hyggelig stemning mellem vandrere og andre rejsende, der udveksler erfaringer og planlægger ture.

Vi kører bagage gratis ved ankomst og afrejse.

Læs mere om vores vandrehjem her.

Narsarsuaq vandrehjem

Vores vandrehjem i Narsarsuaq befinder sig 600 meter fra lufthavnen. Det er et stort træhus, der byder dig velkommen i en hyggelig atmosfære, perfekt placeret til vandreture og med den fineste udsigt til fjorden. Om aftenen kan solnedgangen nydes fra spisesalen og terrassen.  

Vandrehjemmet har 8 værelser med i alt 36 sengepladser. Alle værelser er sovesale med køjesenge. Hvis I er en gruppe på 4 eller 6 personer forsøger vi, så vidt det er muligt, at booke jer på det samme værelse. Alle senge er redt op med en hovedpude og lagen. Du bedes selv medbringe en sovepose. Alternativt kan du leje en sovepose på vandrehjemmet.

I sommersæsonen har vi en fast vært på vandrehjemmet. Vores vært kan hjælpe dig med de spørgsmål du eventuelt skulle have. Det er også vores vært, der driver den lille butik på vandrehjemmet. Her kan du købe drikkevarer, snacks, postkort mm.

På vores vandrehjem deler du bad og toiletfaciliteterne. Vi har et baderum til kvinder med 2 toiletter og 2 brusere samt et baderum til mænd med 2 toiletter og 2 brusere. Ved hovedindgangen findes yderligere 2 toiletter.

Vandrehjemmet har et stort køkken med al nødvendig service, 2 komfurer, 2 køleskabe og en fryser. Køkkenet er til fri afbenyttelse af vores gæster. Da køkkenet er til fri afbenyttelse beder vi venligt vores gæster om at vaske op og gøre rent efter dem selv.

Ved siden af køkkenet har vi en stor spisesal. Her kan du nyde dit måltid eller slappe af i vores lounge møbler. Vi har et lille bibliotek, hvor du kan låne en bog eller et blad. Eller studere vandrekortene, der hænger på væggen.

Det er muligt at benytte vores vaskemaskine mod betaling.

Vandrehjemmet har Wi-Fi hotspot. Dette er dog kun tilgængeligt under højsæsonen.

Teltning

Hvis du ønsker at bo i telt i Narsarsuaq er du velkommen til at slå det op ved siden af vores vandrehjem. 

Prisen er 50% af vandrehjemsprisen og inkluderer frit brug af bad, toilet, spise og køkkenfaciliteter.

Priser 2024

50 % rabat for børn (2-11 år)
Morgenmad DKK 95 / person
Camping i telt DKK 225/nat/person (inkluderer frit brug af indendørs faciliteterne)

Galleri

Vandretips!
Vidste du… at du gratis kan få opbevaret bagage på vandrehjemmet i Narsarsuaq?
Du kan altså lade skiftetøj og diverse andre ting, som du ikke ønsker at slæbe på, på din vandre- eller kajaktur liggende, til du kommer tilbage.

Base for feltarbejde

Vandrehjemmet har igennem mange år været flittigt benyttet af studerende, forskere, ekspeditionsfolk mm. Stedet er ideelt som base, da der er god plads både ude og inde, til at opbevare ting, arbejde, pakke og planlægge. Vi tilbyder desuden opbevaring af udstyr, hvis man har et projekt kørende over flere år. Sammen med godt lokalkendskab og vores adgang til forskellige typer både og anden transport, er Blue Ice din ideelle samarbejdspartner i Narsarsuaqområdet, der kan hjælpe med al form for logistik.

Åbningstider

Vandrehjemmet er åbent fra juni til september. I juli og august er det en god idé at bestille plads på forhånd.

da_DKDA

Narsarsuaq vandrehjem

Send en booking forespørgsel