Blue Ice Explorer

Let vandring 8 dage, Upgrade

Denne tur indeholder alle højdepunkterne for en vandretur til Sydgrønland. Derudover for du et indblik i dagliglivet i Sydgrønland på små isolerede fåreholdersteder og i hyggelige bygder. På en uge overnatter og besøger du fåreholdersteder og to forskellige bygder. Herfra er der nogle af de fineste vandreture, hele tiden med udsigt til bræer og isfyldte fjorde.

Overnatning
Overnatning er på vandrehjem i 2- og 4 sengs værelser med delt bad/toilet. Du må medbringe egen sovepose. (Leje af sovepose med lagenpose DKK 200/uge).Turen inkluderer 2 nætter på Igaliku Bygdehotel med opredning, håndklæder og morgenmad.

Måltider
Der er ikke inkluderet måltider på vandrehjemmene. I Igaliku er der inkluderet morgenmad på bygdehotellet.
Der er køkkenfaciliteter på alle vandrehjem (undtaget Igaliku). Der er en lille fødevarebutik i Qassiarsuk, Igaliku og Narsarsuaq. Aftensmad på fåreholdstedet Sillisit bør bestilles i forvejen (ved ankomst til Narsarsuaq). I Igaliku kan du bestille aftensmad på Igaliku Bygdehotel og i Narsarsuaq er der restaurant og cafeteria på hotellet.

Sværhedsgrad
Vandringen mellem overnatningssteder er let og følger traktorveje. Den længste er ca 15 km, og din bagage bliver transporteret med bil eller båd.

da_DKDA

Pakketure

Send en booking forespørgsel